GOURMET PASTA FRA MARCHE REGIONEN
La Campofilone, grundlagt i 1912, er en pastaproducent, der benytter råvarer fra sin egen produktion i Marche, Italien. Dette område er dybt forbundet med sekulære landbrugspraksisser, der strækker sig over århundreder.
Fra avl til dyrkning til forarbejdning er denne pasta unikt knyttet til sit territorium. Den respekterer de naturlige cyklusser og de mennesker, der altid har levet i harmoni med naturen.

"Det tager den tid, det tager"
De første karakteristika, der beskriver vores håndværk, er langsomheden. ”Det tager den tid, det tager”, er vores produktionsmotto. Vores råvarer bliver forarbejdet internt i virksomheden, med en traditionel metode ved en kontrolleret temperatur, der aldrig overstiger 36°, og pastaen tørres i 24 timer, eller 48 timer for visse pastatyper.
Efter årtier med industrielt fremstillet pasta synes vi at have glemt, at ægte pasta ikke er en tung ret. Den er behagelig, men også en næringsrig mad, der optages langsomt. La Campofilone pastaen er kendetegnet ved en uovertruffen konsistens samt en intens og delikat gul farve, nøjagtigt som vores fantastiske æg, som vi bruger til at lave den.
Vores pasta er let, letfordøjelig og tilbyder en fremragende ernæring med et videnskabeligt garanteret lavt glykæmisk indeks. Ren pasta: Kun æg og mel fra vores marker, ingen tilsætningsstoffer. Med en kogetid på kun 2 minutter kan du nyde en perfekt tilberedt portion på ingen tid!


